Tisztelt Szülők!
Tájékoztatom Önöket, hogy a Kormány 2021. március 5- én  a köznevelési intézményeket is érintő veszélyhelyzeti intézkedésekről döntött. Az EMMI miniszteri határozata alapján az iskolában 2021. március 8-ától 2021. március 31 –éig a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. A tavaszi szünet az iskolai munkaterv szerint 2021. április 1-9. között lesz, az első tanítási nap pedig 2021. április 12. hétfő.
A digitális munkarendre való zökkenőmentes átállás céljából a KRÉTA rendszert, valamint annak Digitális Kollaborációs Tér (DKT) felületét használjuk. Kérem a kedves szülőket, ha nem biztosak a Kréta jelszavukban, jelezzék az osztályfőnököknek vagy az iskola@vasadisk.edu.hu e-mai címre. Bármilyen kérés, kérdés, probléma esetén munkanapokon, munkaidőben szívesen állunk a rendelkezésükre.
A veszélyhelyzeti intézkedésekről szóló18/2021, (III:6.) EMMI határozat alapján a szülők igénye és írásbeli kérelme alapján gyermekfelügyeletet biztosítunk az iskolában. Mivel a rendkívüli intézkedések fő oka a járvány terjedésének megakadályozása, ezért kérjük, hogy az ügyeletet a legszükségesebb esetekben vegyék igénybe.
Felhívom a figyelmüket, hogy hogy jelen intézkedések csak akkor lehetnek eredményesek a járvány megfékezésében, ha a tanulók kerülik az utcai csoportosulásokat, lehetőség szerint otthonukban, minél kisebb közösségekben tartózkodnak.
Jó munkát, kitartást, sok erőt és egészséget kívánok mindenkinek. Együttműködés, segítőkészség, kitartás és türelem - legyenek ezek a kulcsszavaink az elkövetkező időkben!
Vasad, 2021. március 6.
Bárány Jánosné
intézményvezető

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült