Vasadi Ökoiskola - Általános Iskola

 

Örömmel értesítjük a kedves szülőket és a honlapunkra látogatókat, hogy iskolánk megpályázta és elnyerte az ÖKOISKOLA címet.

A Cím azoknak az iskoláknak az elismerését szolgálja, melyek átgondoltan, rendszerszerűen és intézményesítetten foglalkoznak a környezettudatos magatartásra neveléssel és a fenntarthatóság pedagógiájának gyakorlati megvalósításával

 

Iskolánk Pedagógiai Programjában szerepel a Környezeti-és Egészségnevelési Program, melynek megvalósítása csak környezetbarát - a természeti, technikai és társadalmi környezetet szerető, megbecsülő, óvó és gondozó - szemlélettel és tenni akarással lehetséges. Végtelenül sokat tehetünk azért, hogy a tanulók, a szülők és a pedagógusok jól érezzék magukat az intézményben - a tantermekben, az aulában, a folyosókon, az étkezőben, az iskolaudvaron -, s a környezetünkben szervezett programjainkon testben és lélekben egyaránt gyarapodjanak. Tudjuk és érezzük, hogy a közösségünknek hatalmas nevelőereje van, a közös érték- és szokásrendszer, a közös munkából fakadó élmények egyaránt az intézményi célok megvalósítását szolgálják.

 

Ökoiskolaként tantestületünk mindent megtesz annak érdekében, hogy méltón megszolgáljuk e rangos címet és a környezeti nevelés terén is az élen járjunk.

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült