Tisztelt Szülők!
Kedves gyerekek!
A Vasadi Általános Iskolában a tanévnyitó ünnepély 2020. szeptember 1-jén (kedden) 8 órakor kerül megrendezésre a hagyományoknak megfelelően az időjárás figyelembe vételével. 
Az ünnepély helyszíne:
• jó idő esetén az iskola udvara, lehetőleg a 1,5 méteres távolság betartásával;
• rossz idő esetén minden osztálynak a saját tanterme, kizárólag a tanulók és a pedagógusok részvételével a járványügyi szabályok betartásával.
Kérjük, hogy a tanulók ezen a napon ünneplő ruhában jelenjenek meg 7 óra 45 percre az osztály tantermében (függetlenül az ünnepély helyszínétől), ahová a szülők nem kísérhetik a gyermekeiket.
A tanévnyitó ünnepély után 3 osztályfőnöki órát  (9.00-11.45) tartunk meg. Minden tanuló az osztályfőnöktől az első tanítási napon ingyenesen kapja meg a tankönyvcsomagot, ezért mindenki hozzon magával táskát a tankönyveknek.
Az első tanítási napon nincs étkeztetés, tanítás után a gyerekek hazamehetnek. Igény szerint ügyeletet tartunk 16 óráig.
Az egyéb tudnivalókat a tanulók az osztályfőnöki órák, a szülők pedig a szülői értekezletek keretében ismerhetik meg, amelyek pontos időpontjáról a későbbekben küldünk értesítést.

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült