Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kormány a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020.(IX.18.) Korm. rendelete értelmében 2020. október 1-jétől kötelező lesz az iskolába való érkezéskor a testhőmérséklet mérése. 
E rendelkezés alapján a tanulók csak akkor lehetnek az intézményben, ha az érkezéskor mért testhőmérsékletük nem haladja meg az országos tisztifőorvos által meghatározott mértéket (ezt az országos tisztifőorvos határozatban teszi közzé.) Ha a tanuló testhőmérséklete eléri vagy meghaladja ezt a mértéket, őt a többi gyermektől el kell különítenünk és erről a szülőt, illetve a törvényes képviselőt haladéktalanul tájékoztatni fogjuk.
A jogszabály meghatározza, hogy az intézmény területére a tanulót kísérő személy (szülő, idősebb testvér stb.) maszk viselése mellett a kialakított testhőmérséklet-mérés pontig léphet be, tehát az iskolában kizárólag  tanulók, pedagógusok és egyéb alkalmazottak tartózkodhatnak. Az intézményvezető által kiadott egyedi belépési engedéllyel rendelkező külsős személyek - pl. szülők - maszkviselés, kézfertőtlenítés, távolságtartás  és -  2020. október 1-jét követően -  testhőmérséklet - mérés mellett, az intézményvezetővel  leegyeztetett időpontban léphetnek csak az intézménybe.
A tanév során tanúsított szabálykövető szülői magatartásuknak köszönhetően a védekezés az iskolánkban sikeres volt, melyet szeretnénk a jövőben is megőrizni. A továbbiakban is számítunk a támogatásukra és köszönjük az együttműködésüket!
                                                                                                                         Bárány Jánosné   
                                                                                                                         intézményvezető

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült